tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post7779990042752374134..comments2023-09-05T12:29:00.777+02:00Comments on Min paleo verden: HummusLykkehttp://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-61058370808617778572013-12-31T01:10:55.328+01:002013-12-31T01:10:55.328+01:00Øv, hvor ærgerligt, at den blev dårlig så hurtigt....Øv, hvor ærgerligt, at den blev dårlig så hurtigt. Det har jeg ikke oplevet. Men dejligt at du kunne lide den, og vil lave den igen :)Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-2022511105521048232013-12-30T14:32:17.206+01:002013-12-30T14:32:17.206+01:00Din opskrift på hummus er SÅ god! Den blev desværr...Din opskrift på hummus er SÅ god! Den blev desværre dårlig efter 2 dage på køl, og jeg havde lavet lidt for meget af det, så resten skulle smiddes ud :( <br />Men det er helt sikker ikke sidste gang jeg laver hummus efter din opskrift!Aslıhttps://www.blogger.com/profile/07684699831538486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-73007342886289411292013-11-07T00:05:09.742+01:002013-11-07T00:05:09.742+01:00Blomkålen slår til igen :)
Den er både god, nem og...Blomkålen slår til igen :)<br />Den er både god, nem og sund. Ikke noget dårligt at sige om den faktisk:)<br />Ja, en blomkålsbog lyder som en sikker vinder;)<br />~LykkeLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-60758176446045427042013-11-05T08:06:06.337+01:002013-11-05T08:06:06.337+01:00Og vinderen er Blomkål :))))
Her kan vi faktisk ri...Og vinderen er Blomkål :))))<br />Her kan vi faktisk rigtig godt lide hummus netop til diverse grøntsagsstænger :)<br />Så din blomkålshummus skal afprøves, nemmere bliver det da ikke at lave, tænker jeg straks. .<br />Og nej jeg har ikke problemer med blomkåls lugt - synes nærmest det dufter :)<br />Lykke, du burde jo udgive din helt egen Blomkålsbog :O)<br />Kh. BirgitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-8434777213598056342013-11-04T16:09:58.856+01:002013-11-04T16:09:58.856+01:00Hej Kathe,
Jeg må indrømme, at jeg ikke synes det ...Hej Kathe,<br />Jeg må indrømme, at jeg ikke synes det giver nogen nævneværdig lugt. Måske hænger det sammen med, at jeg altid bruger mikroovnen til den slags. Mikroovn skiller vandene, og er meget omdiskuteret men jeg er glad for min.<br />Så nej, jeg har ikke lige den magiske løsning :)<br />Det vil sikkert også være helt fint, at stege blomkålsrisene møre på en pande istedet. Måske det giver Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-43923979749477358532013-11-04T15:55:06.889+01:002013-11-04T15:55:06.889+01:00Det ser rigtig godt ud og jeg vil helt sikkert afp...Det ser rigtig godt ud og jeg vil helt sikkert afprøve den. Har du nogen tip til den kållugt, som breder sig i huset, når man damper blomkål. Det er lige ved at kunne starte en diskussion mellem min ellers meget tålmodige mand og jeg. Han synes, at det lugter aldeles skrækkeligt (og jeg må indrømme, at det lugter ret meget af kål).<br />Mvh KatheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-28440320717824476802013-11-04T10:49:28.096+01:002013-11-04T10:49:28.096+01:00Men sambal oelek er jo chili, og noget helt andet ...Men sambal oelek er jo chili, og noget helt andet end tahin, som er sesam :) Derudover er sambal oelek ofte tilsat sukker og andet vi gerne vil undgå. Men man kan jo smagssætte den som man vil, som jeg også skriver:)<br />Ja, blomkål er god til mange ting:)<br />Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-977787411523712612013-11-04T10:40:52.804+01:002013-11-04T10:40:52.804+01:00Jeg plejer at bruge sambal oelek i stedet for tahi...Jeg plejer at bruge sambal oelek i stedet for tahin, fordi jeg synes, det løfter hummusen, hvorimod jeg synes, tahin gør smagen lidt "doven". Men jeg har vist ikke set andre vige fra tahin ;)<br />Godt tip med blomkål i stedet for kikærter.Annah Sofianoreply@blogger.com