tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post8405864205905868391..comments2023-09-05T12:29:00.777+02:00Comments on Min paleo verden: Dadler i baconsvøbLykkehttp://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-25014412921089916262013-09-04T16:19:59.185+02:002013-09-04T16:19:59.185+02:00Hej Inger,
Ja, de smager simpelthen bare SÅ godt:)...Hej Inger,<br />Ja, de smager simpelthen bare SÅ godt:) Man kan putte mandel i, eller lade være, men jeg synes nu at man skal gøre det. Det er lækkert med en sprød mandel i midten:)<br />Mange tak for roserne:)<br />~LykkeLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-64514518648359347002013-09-04T16:18:08.696+02:002013-09-04T16:18:08.696+02:00MUMS, nogle lækre basser 😄, jeg har smagt dadler ...MUMS, nogle lækre basser 😄, jeg har smagt dadler med bacon svøb - og de smagte fantastisk. Dit foreslag med at putte en mandel i, lyder super lækkert, tak for den ide og igen, Lykke nogle flotte billeder! <br />Kh IngerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-85709212644425799912013-09-02T20:14:14.292+02:002013-09-02T20:14:14.292+02:00De er bare helt vildt lækre:)
Jeg bruger ikke dadl...De er bare helt vildt lækre:)<br />Jeg bruger ikke dadlerne fra æske, da de er mere saftige. Dem i æskerne er eftersigende dadler som puttes i æsker mens de er friske, og så ellers ligger og 'modner' i æsken. Jeg bruger de tørrede, som er mere seje og klistrede i konsistensen. Men jeg tror nu sagtens man kan bruge dem fra æskerne. De bliver nok bare en lille smule anderledes i Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-39365882178822092662013-09-02T20:04:22.179+02:002013-09-02T20:04:22.179+02:00Åh.. det lyder jo bare super lækkert :)
Vi skal i...Åh.. det lyder jo bare super lækkert :) <br />Vi skal ihvertfald lave og nyde kombinationen af disse søde, salte, sprøde, bløde, klistrede, afhængighedsskabende vidunderlige dadelbacon hapsere næste weekend og mon ikke de vil være perfekte til både kylling og hvidvin, mumme.<br />De der dadler.. er vel bare alm. dadler fra en æske, jeg kom lidt i tvivl, da du skrev tørrede dadler..<br />Uha jeg Anonymousnoreply@blogger.com