tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post984356699636513485..comments2023-09-05T12:29:00.777+02:00Comments on Min paleo verden: De falske flødekartoflerLykkehttp://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-43424533811013088682013-11-22T12:47:37.401+01:002013-11-22T12:47:37.401+01:00Nej. Agar agar skal varmes op for at blive 'ak...Nej. Agar agar skal varmes op for at blive 'aktiveret', derefter køles ned, for at få den stivende virkning. Derfor mest egnet til kolde retter, typisk desserter: mousse, gelé, budding etc.Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-29575569314314819722013-11-22T09:06:12.632+01:002013-11-22T09:06:12.632+01:00Kan lidt Agar agar ikke bruges som jævning? :)Kan lidt Agar agar ikke bruges som jævning? :)Anonymousnoreply@blogger.com