tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post3998977543903876072..comments2023-09-05T12:29:00.777+02:00Comments on Min paleo verden: PlantainbrødLykkehttp://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-45546534645609366772014-02-24T10:59:25.273+01:002014-02-24T10:59:25.273+01:00Hej Julie,
Nej, i denne opskrift er plantain helt ...Hej Julie,<br />Nej, i denne opskrift er plantain helt nødvendigt:)<br />Mange tak. Dejligt du kan bruge den :)Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-73038611387651142442014-02-24T08:29:31.031+01:002014-02-24T08:29:31.031+01:00Kunne man evt. bruge andet end plantain?
- PS. su...Kunne man evt. bruge andet end plantain? <br />- PS. super lækkert blog. :) <br />Julie Julie Fischerhttps://www.blogger.com/profile/17158915873546194553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-34201363146788727652014-01-05T04:08:41.229+01:002014-01-05T04:08:41.229+01:00Hej Inge Lise,
Tak, også godt nytår til dig:)
Supe...Hej Inge Lise,<br />Tak, også godt nytår til dig:)<br />Super dejligt at høre, at du kan bruge mine opskrifter:)<br />Ja, det er en god evne at have, at kunne eksperimentere en masse, så man ikke altid føler sig bundet af en opskrift. Jeg bruger selv sjældent opskrifter når jeg laver mad. Det meste foregår på slump, og det smager altid godt:)<br />Mange tak:)<br />~LykkeLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-87399373997243432672014-01-04T19:44:24.597+01:002014-01-04T19:44:24.597+01:00Hej Lykke
Godt nytår til dig og tusind tak for all...Hej Lykke<br />Godt nytår til dig og tusind tak for alle de lækre opskrifter, jeg er forholdsvis ny på siden, har spist paleo mad i 2 - 3 mdr. Har brugt rigtig mange af dine super lækre opskrifter. Eksperimenter også selv, laver lidt om her og der men jeg syntes at du er super sej...<br />Med mange paleo hilsner fra Inge LiseAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10622080060273925256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-32386342490148960292013-12-25T13:04:17.116+01:002013-12-25T13:04:17.116+01:00Dejligt I alle kunne lide det, for jeg synes selv ...Dejligt I alle kunne lide det, for jeg synes selv det er en helt fantastisk opfindelse:)<br />Håber der er en god kineser i Viborg der har dem. Mon ikke.<br />Velbekomme, og rigtig godt nytår tilbage :)Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-43691640304685931652013-12-25T12:30:45.743+01:002013-12-25T12:30:45.743+01:00Dejligt jeg fik smagt brødet hos dig forleden. Eft...Dejligt jeg fik smagt brødet hos dig forleden. Efter nytår vil jeg på jagt efter plantain bananer, håber jeg kan finde dem i Viborg, vil så gerne prøve at bage brødet. Det må da være fantastisk for alle stenalderfolk, at de nu kan spise "madder".<br />Rigtig godt nyt år til dig, tak for mange spændende, inspirerende og lækre opskrifter i 2013.<br />GotteAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07700460064580006792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-69266431599882769432013-12-16T22:09:33.971+01:002013-12-16T22:09:33.971+01:00Jamen det ligner jo også en stor, grøn banan :)
Ja...Jamen det ligner jo også en stor, grøn banan :)<br />Ja, den er nok god at jævne med, netop fordi den er så stivelsesholdig.<br />Ja, du må helt sikkert prøve det her brød. Det er lynhurtigt at smække sammen, og er overraskende godt. Både frisk, eller efter en tur i risteren:)<br />Mange tak, også et rigtig godt nytår til jer alle, og en god jul selvfølgelig. Ja, kransekagen er ingen sag, når jegLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-45193296788930647182013-12-16T21:50:07.872+01:002013-12-16T21:50:07.872+01:00Plantain, som jeg altid kalder "grønne banane...Plantain, som jeg altid kalder "grønne bananer" :o)<br />har jeg kun prøvet i godt krydede indiske/aisatiske varme grøntsagsretter evt. med kylling og den er godt til ligesom at jævne retten med. <br />Men som brød det har jeg ligegodt aldrig prøvet.. kun plantain og æg, fantastisk både at lave og nyde brød på, godt fundet på :) og her skal det selvfølgelig også afprøves :))<br />RistetAnonymousnoreply@blogger.com