tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post4743643231759951393..comments2023-09-05T12:29:00.777+02:00Comments on Min paleo verden: KokosmakronerLykkehttp://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-25157767447789331392013-09-26T21:11:04.474+02:002013-09-26T21:11:04.474+02:00Tusind mange tak skal du have :)Tusind mange tak skal du have :)Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-25133889627382894472013-09-26T21:02:17.809+02:002013-09-26T21:02:17.809+02:00PS - har jeg sagt, du tager FANTASTISKE billeder. ...PS - har jeg sagt, du tager FANTASTISKE billeder. Ikke kun i dag - men også til de andre indlægMalene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-9408249896470817712013-09-26T20:57:12.355+02:002013-09-26T20:57:12.355+02:00Dejligt I kunne lide dem :)
Når de er nybagte har ...Dejligt I kunne lide dem :)<br />Når de er nybagte har jeg ingen problemer. Heller ikke med at dyppe dem i chokoladen. <br />Jeg synes dog de bliver lidt mere porøse, jo længere tid de får lov at stå før man spiser dem. De kan kommes på køl, hvis de skal gemmes. Det er som om de bliver mere faste af det. <br />Ja, nemt og hurtigt er altid rart :)<br />~LykkeLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-48101816873385312062013-09-26T20:48:19.962+02:002013-09-26T20:48:19.962+02:00Tak - lavede disse i dag for at forkæle min datter...Tak - lavede disse i dag for at forkæle min datter som skulle til undersøgelse på børnehospitalet. De faldt i god jord - også hos resten af familien. De blev dog ret porøse og skulle helst ikke flyttes for langt. Ved ikke om det har noget med den flydende honning at gøre? Men det var nemt og hurtigt - det kan jeg li!Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-54063533661651289802013-09-25T15:42:32.770+02:002013-09-25T15:42:32.770+02:00He he.. godt svar :)
Vi må hermed prøve en kokosma...He he.. godt svar :)<br />Vi må hermed prøve en kokosmakron smagning :)<br />Og jeg er ganske sikker på, at "alle" er med på din ide :)<br />Uhm.. og faktsik også lidt spændende..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-16366321701903136432013-09-25T14:31:53.264+02:002013-09-25T14:31:53.264+02:00Mange tak for roserne :)
Honning eller dadelsirup ...Mange tak for roserne :)<br />Honning eller dadelsirup giver begge lidt sødme, og hvad man bedst kan lide er en smagssag. Der er så lidt i, at det ikke smager igennem, så man kan jo bruge det man har. <br />Ingen grund til at jagte rundt efter dadelsirup. Men har man det, er det jo en god undskyldning for at lave en portion af hver, og sammenligne ;)<br />~LykkeLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-89422335353497362922013-09-25T09:29:35.393+02:002013-09-25T09:29:35.393+02:00Arg...og Åh og Uhm.. hvor ser det altså bare sååå ...Arg...og Åh og Uhm.. hvor ser det altså bare sååå lækkert ud :)<br />Flotte enkle geniale "rustikke" billeder som altid :) <br />og med kokosskallen super sjov go ide.<br />Det svære spørgsmål lyder: Hvad er bedst dadelsirup eller honning efter din smag?<br />Her nydes fortsat figen smørepålæg, det burde alle lave og smage..<br />BirgitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-60510783975844232402013-09-24T20:18:45.064+02:002013-09-24T20:18:45.064+02:00Ja, det er jo perfekt når du lige har fået fat i d...Ja, det er jo perfekt når du lige har fået fat i dadelsirup :)Lykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-57601035569677551152013-09-24T20:17:26.371+02:002013-09-24T20:17:26.371+02:00Mange tak:) Ja, chokolade hører jo næsten til. Dej...Mange tak:) Ja, chokolade hører jo næsten til. Dejligt du vil prøve opskriften:)<br />Tak, også en god aften til dig :)<br />~LykkeLykkehttps://www.blogger.com/profile/07224579809450157438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-72831531615290132552013-09-24T20:13:59.939+02:002013-09-24T20:13:59.939+02:00Dem skal jeg prøve - god idé med dadelsirup :-)Dem skal jeg prøve - god idé med dadelsirup :-)Ditte Ingemannhttp://www.thefoodclub.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-400917247640346796.post-77229473694305477092013-09-24T19:47:50.189+02:002013-09-24T19:47:50.189+02:00Dine kokosmakroner ser rigtig lækre og indbydende ...Dine kokosmakroner ser rigtig lækre og indbydende ud, sikke nogle dejlige billeder :) Jeg er SÅ vild med kokos, og ja, selvfølgelig skal de dyppes i chokolade, MUMS ! Jeg glæder mig til at teste din opskrift. Go aften.<br />Kh IngerAnonymousnoreply@blogger.com