Sider
(Flyt til ...)
Hjem
Ingrediensliste
Opskriftsindeks
English
▼
onsdag den 24. april 2013
Ketchup - den hurtige & den langsomme
›
Ketchup er vel nærmest en basisvare i de fleste køleskabe. Vi er så vant til, at hive en flaske ned fra hylden i supermarkedet, at vi mås...
11 kommentarer:
søndag den 21. april 2013
Kyllingenuggets
›
Kyllingenuggets kender vi nok alle. Men tror desværre ikke der er meget reelt kyllingekød i de friturestegte klumper burgerkæderne sælger,...
22 kommentarer:
torsdag den 18. april 2013
Frugtlæder med æble & kanel
›
Frugtlæder er ikke nogen ny opfindelse, men derfor kan man jo godt lave det alligevel :) Da jeg havde en flok rynkede æbler, der nær...
13 kommentarer:
lørdag den 13. april 2013
Proteinbomber aka skotske æg
›
Skotske æg er ikke noget jeg har opfundet. Den ære tilfalder englænderne, og skulle eftersigende kunne dateres helt tilbage til 1738. Tra...
16 kommentarer:
fredag den 12. april 2013
Grød med sød kartoffel
›
Det der med at lave en god paleogrød synes jeg er ret svært. Jeg har før skrevet om kastanjegrød , men da hovedingrediensen i dén grød e...
2 kommentarer:
torsdag den 11. april 2013
Facebook
›
Mange har spurgt mig, om bloggen her kan findes på Facebook. Svaret har, indtil nu, været nej. I anledning af, at jeg i løbet af idag ell...
onsdag den 10. april 2013
Nøddefrit brød
›
(Sæt dig ind i tingene, og tag derefter et informeret valg omkring ærter. Du skal selvfølgelig ikke inkludere dem, hvis du ikke kan se lo...
36 kommentarer:
‹
›
Start
Vis internetversion