Her kommer en hurtig opskrift på et nemt, lækker tilbehør som kan spises til det meste kød.
Ja, der er brugt smør i opskriften, så hvis du ikke spiser mejeriprodukter, kan du bare springe denne opskrift over.
Du skal bruge:
- Gulerødder (skåret i temmelig tynde skiver)
- En klat smør
- Appelsinsaft
- Lidt fintrevet appelsinskal
- 1 kvist frisk timian
- Salt
Ja, der er brugt smør i opskriften, så hvis du ikke spiser mejeriprodukter, kan du bare springe denne opskrift over.
Du skal bruge:
- Gulerødder (skåret i temmelig tynde skiver)
- En klat smør
- Appelsinsaft
- Lidt fintrevet appelsinskal
- 1 kvist frisk timian
- Salt
- Smid smør, appelsinsaft + skal og timian i en gryde. Varm op til smørret er smeltet.
- Tilsæt gulerodsskiverne, læg låg på gryden, og kog til gulerødderne er så møre som du bedst kan lide det. Rør et par gange undervejs.
- Giv det hele et drys salt, og evt et drys persille.
Så bliver det ikke meget nemmere :)
- Tilsæt gulerodsskiverne, læg låg på gryden, og kog til gulerødderne er så møre som du bedst kan lide det. Rør et par gange undervejs.
- Giv det hele et drys salt, og evt et drys persille.
Så bliver det ikke meget nemmere :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar