Det er altid dejligt, at rulle alt muligt ind i en wrap, og det gør jeg tit. Følger du med på Facebooksiden har du nok set mine wraps en del gange.
Nu synes jeg det var på tide, at lave en rigtig opskrift, istedet for at skrive den på Facebook hver gang.
Jeg er blevet inspireret af denne opskrift.
Du skal bruge: (til 1 stor wrap)
- 160 g. rodfrugt (pastinak, gulerod, rødbede, knoldselleri. Eller et mix af rodfrugter)
- 1 æg
- ½ dl vand
- 1 spsk. FiberHUSK
- 1 nip salt
- Evt. andre krydderier du har lyst til
- Skær rodfrugter i mindre stykker, og kør det i smadder i en minihakker/lille foodprocessor.
- Tilsæt resten af ingredienserne, og kør til du har en jævn masse/dej.
- Smør et stykke bagepapir med olie, og fordel dejen derpå med en dejskraber. Smør ud i ca. 28 x 26 cm. størrelse.
- Bag ved 160 grader (jeg bruger varmluft) i 20-25 minutter.
- Hiv bagepapir med wrap af bagepladen, og læg det med wrappen nedad på en bagerist. Pil nu papiret forsigtigt af wrappen.
- Afkøl et par minutter.
Når wrappen er rullet kan du evt. pakke den ind i bagepapir, eller sølvpapir. (Halvér evt.) Så behøver du ikke bruge kniv og gaffel :)
Når wrappen er rullet kan du evt. pakke den ind i bagepapir, eller sølvpapir. (Halvér evt.) Så behøver du ikke bruge kniv og gaffel :)
Eller hvad med et dele din wrap i 2, og pakke en stegt pølse ind i hver del? Dyp selvfølgelig i ketchup :)
*****************************
Wrapping meat and/or veggies is always a good idea. Here's my easy recipe for a tasty wrap:)
What you need: (makes 1 big wrap)
- 160 grams of root vegetable (carrot, parsnip, beets, celeriac, or a mix of root veggies)
- 1 egg
- 50 ml. of water
- 1 tbsp. psyllium husk powder
- pinch of salt
- optional: other spices you might like
- Cut the vegetable into smaller pieces, and blitz in a small foodprocessor.
- Add everything else, and blitz till you've got an even, smooth 'dough'.
- Scrape the dough out onto a greased/oiled piece of baking paper.
- Spread the dough out to about 28 x 26 cm.
- Bake at 160 degrees celsius, in a fan oven, for 20-25 minutes.
- Carefully remove baking paper straight after cooking. Let cool for a few minutes, and then wrap it up :)
What you need: (makes 1 big wrap)
- 160 grams of root vegetable (carrot, parsnip, beets, celeriac, or a mix of root veggies)
- 1 egg
- 50 ml. of water
- 1 tbsp. psyllium husk powder
- pinch of salt
- optional: other spices you might like
- Cut the vegetable into smaller pieces, and blitz in a small foodprocessor.
- Add everything else, and blitz till you've got an even, smooth 'dough'.
- Scrape the dough out onto a greased/oiled piece of baking paper.
- Spread the dough out to about 28 x 26 cm.
- Bake at 160 degrees celsius, in a fan oven, for 20-25 minutes.
- Carefully remove baking paper straight after cooking. Let cool for a few minutes, and then wrap it up :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar