Print Friendly and PDF Min paleo verden: Appelsinglaserede gulerødder

tirsdag den 18. december 2012

Appelsinglaserede gulerødder

Her kommer en hurtig opskrift på et nemt, lækker tilbehør som kan spises til det meste kød.
Ja, der er brugt smør i opskriften, så hvis du ikke spiser mejeriprodukter, kan du bare springe denne opskrift over.

Du skal bruge:
- Gulerødder (skåret i temmelig tynde skiver)
- En klat smør
- Appelsinsaft
- Lidt fintrevet appelsinskal
- 1 kvist frisk timian
- Salt



- Smid smør, appelsinsaft + skal og timian i en gryde. Varm op til smørret er smeltet.
- Tilsæt gulerodsskiverne, læg låg på gryden, og kog til gulerødderne er så møre som du bedst kan lide det. Rør et par gange undervejs.
- Giv det hele et drys salt, og evt et drys persille.


Så bliver det ikke meget nemmere :)





Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar